За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Разположение

Aпартхотел Marina Suites, се намират в Пуерто Рико, в югозападната част на Гран Канария. Инфинити басейнът с изглед към Атлантическия океан е отличителен за този хотел, а центърът на Пуерто Рико е на кратка разходка. Плажът на Пуерто Рико е на 300 м., а плаж Амадорес е на 10 минути. Летище Гран Канария е на 36 км, Моган на 6 км, а Фарът на Маспаломас - на 12 км.
Marina Suites е с интелигентен нов облик, ресторантът на бюфет, зоната на басейна и стаите са модернизирани и освежени.

В стаите

Всички суити са с изглед към морето или яхтеното пристанище, както и просторен балкон или тераса, от която да му се насладите. Ще получите мини кухня, пълна с всичко необходимо - включително микровълнова печка и кафемашина. Фактор в отделна спалня и всекидневна с разтегателен диван и има достатъчно място за разстилане.

Стаите разполагат със сателитна телевизия и самостоятелен балкон. Всички Marina Suites предлагат безплатен Wi-Fi и климатик и са декорирани в бяло. Всички те разполагат с кухня с котлон и микровълнова печка, а самостоятелните бани разполагат със сешоар.

На територията на хотела

С интелигентен нов облик, ресторантът на бюфет, зоната на басейна и стаите са модернизирани и освежени.
Хотелът предлага зона за възрастни с 2 външни хидромасажни вани и балистични легла, както и фитнес център. Рецепцията е отворена 24 часа в денонощието с говорими езици - немски, английски, испански.

Хранене

Гостите могат да се насладят на разнообразна международна закуска в бара Atlantic Pool с изглед към Атлантическия океан

Плаж

Плаж Пуерто Рико е на около 300 метра от апартхотела - фантастичен и известен с това, че е може би най-слънчевото място в Гран Канария.
По време на високия сезон курортът е оживен от туристи, които идват, за да се насладят на малкия и красив плаж поне за ден. Плаж Пуерто Рико предлага богат избор от водни спортове, вариращи от джетове, ветроходство, гмуркане, риболов и уиндсърф, екскурзии и развлечение като разходки с развлекателни лодки по крайбрежието, круизи за наблюдение на делфини или пътувания със стъклено дъно лодки за изследване на богатия подводен живот в района.

Курортът предлага изобилие от удобства, с много барове и кафенета на брега, лесен паркинг, лесно достъпни шезлонги, сенници и множество душ съоръжения. Има и достъп за хора с двигателни трудности до плажа. Местните автобуси се движат от всички основни дестинации и са евтини и надеждни.

Сгушен между плаж Пуерто Рико и плаж Пуерто Моган на югозападното крайбрежие на Гран Канария се намира и не безизвстният плаж Плая де Амадорес - на 10 минути пеша от апартхотела.

Този обширен залив, добре защитен от океана, може да се похвали с 800-метров участък от златист пясък и кристално чисти води. Спокоен и релаксиращ, това е любим избор за двойки, които търсят романтична обстановка, за да прекарат един ден на слънце - така че не е изненада, че Плая де Амадорес означава плаж на влюбените.
Освежаващи напитки, тапаси и морски дарове се предлагат в добър асортимент от барове и ресторанти, разположени непосредствено зад плажа.

През 2004 г. Playa de Amadores получи престижната награда „Син флаг“ - отличие за плажове, постигнали високи стандарти в качеството на водата, в областта на околната среда, безопасността и управлението. На плажа има съоръжения за душ.

Безплатни услуги

Интернет
Безплатно! Wi-Fi интернет е наличен в целия хотел и е без заплащане.

Забавление

 Yacht Club Bar предлага настолни игри и голям екран.

Спорт

Голф игрището Anfi Tauro е само на 5 минути път с кола от Marina Suites.

Оценки и коментари